Cautare

1561 de rezultate pentru "florin chise" (3.60 secunde)
Secretarul general al PNL, Dan Vilceanu, a declarat, vineri, la intrarea in sediul partidului, ca cei patru prim-vicepresedinti liberali i-au solicitat lui Florin Citu sa convoace o sedinta statutara pentru organizarea unui congres care sa aleaga o noua conducere.
Presedintele Senatului, Florin Citu, va pleca in Ucraina miercurea viitoare. Florin Citu a intermediat discursul lui Zelenski in Parlamentul de la noi.
Congresul conservatorilor a facut din prahoveanul Florin Anghel un perdant castigator. ... Ce a pierdut PC si a castigat Florin Anghel in afara celor 557 de voturi?
Si maneaua care pare a sintetiza cel mai bine atitudinea celor care se falesc cu titlul de alesi ai neamului este una in care "inegalabilul" Florin Salam doreste sa-i moara dusmanii.
sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi. ... - Sotul meu, Florin Ochescu, m-a ajutat enorm. ... Imi doresc ca la acest moment aniversar sa cant alaturi de sotul meu, Florin Ochescu, si baiatul meu, Iulian Ochescu, pe aceeasi scena.
Florin Hahui de 34 de ani, a plecat din tara dupa declansarea anchetei si a fost condamnat in contumacie la sase ani de inchisoare. ... Vaslui) si Florin Hahui, din Galati, ambii fiind trimisi in judecata sub acuzatia de talharie.
FLORIN de 20 de ani, S. ... FLORIN si S. ... FLORIN si S. NELU in stare de retinere pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar fata de L.
In schimb, atat primarul Catalin Flutur, cat si viceprimarul Florin Ghiorghita au replicat ca municipalitatea nu poate inchide magazine pentru care nu a eliberat autorizatii de functionare. ... Produsele se comercializeaza la negru, exact ca drogurile", a afirmat Florin Ghiorghita.
Florin de 20 de ani, N. ... Florin si N. ... Florin, coautor la comiterea faptei. Cei trei sunt cercetati in stare de retinere, sub aspectul comiterii infractiunii de "Ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", urmand a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.
Candidatul independent considera ca de toate acestea se fac vinovati organizatia judeteana a PSD si presedintele acesteia, Florin Carciumaru.
In Constanta, primarul municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus, edilul-sef din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi, primarul din Costinesti, Traian Cristea, si cei din Rasova, Lipnita si 23 August au demisionat din PSD pentru a se inscrie in PD.
Din nefericire, putina lume stie ca cel mai mare exportator de legume din Romania, de fapt aproape singurul, e Florin Purcea de la Sere Isalnita. ... Imi spunea Florin Purcea la sere:
La randul lor, pesedistii au ripostat amintind ca Florin Popa, consilier PSD, a fost suspendat din functie tocmai pentru ca era director la APDM, iar aceasta unitate nu are nici o legatura cu CL si Primaria municipiului.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, a fost anuntat rezultatul alegerilor, presedinta a Biroului Judetean de Tineret al PUR fiind aleasa Adelina Hristea, fosta presedinta a Organizatiei de Tineret a PSD Galati, iar presedinte al Biroul Municipal de Tineret al PUR Galati a fost ales tot un fost membru al PSD, Florin Lungu.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Tablourile cu Ion Iliescu si Adrian Nastase au fost date jos din sediul PSD Gorj din dispozitia presedintelui filialei, Florin Carciumaru, acestea fiind inlocuite cu sase tablouri cu fotografii alb-negru infatisand diferiti militanti ai miscarii social-democrate din prima parte a secolului trecut.
Florin Lazarescu, scriitor, Prof. ... Florin Turcanu, Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea din Bucuresti; Dr. Silviu Vacaru, Institutul de Istorie "A.D.
Potrivit acestora, printre cei care au avut probleme cu Ovidiu Marian s-a numarat inclusiv seful Sindicatului Functionarilor Publici Parlamentari, consilierul parlamentar Florin Davidescu.
Vicepresedintele Comisiei Juridice, Florin Iordache, a propus retrimiterea proiectului la comisie, chiar daca fusese avizat favorabil, din cauza unor neclaritati la Anexa IV. Florin Iordache a explicat ca nu este precizat numarul Cartii Funciare si ca sunt mentionate o serie de dosare suspendate sau nesuspendate.
Liderul de sindicat Florin Coman a declarat ca protestul va fi organizat timp de o ora, ca urmare a faptului ca patronii, cetateni turci, amana semnarea contractului colectiv de munca si majorarea salariilor.
google-analytics.com